Az ikonra kattintva letölthető alkalmazás. A folyamat nem öntelepítő. A letöltött file-ra kattintva indul a telepítési folyamat!

 

Chatszabályzat
A MaxiRádió vezetősége úgy határozott, hogy a felhasználók érdekében a MaxiChat használatát regisztrációhoz köti és az alábbiakban leírtaknak megfelelően szabályozza a csevegők, üzenőfalak használatát. A szabályzat a regisztrálási folyamatban automatikusan megjelenik, elolvasás kötelező érvényű. Be nem tartása a csevegőből, weboldalról történő kizárást is vonhat maga után.

1.) A MaxiChatre történő belépéssel, minden felhasználó kötelező érvénnyel elfogadja és betartja a MaxiRádió, MaxiChat - szabályzatát attól függetlenül, hogy azt elolvasta, tudomásul vette és megértette-e.

2.) Amennyiben nem a saját neved használod, akkor az itt felsorolt nicknév típusok nem megengedettek:
- Illegális kábítószerre vagy annak használatára utaló név.
- Pedofíliára, szexuális tartalomra, hovatartozásra utaló vagy szexuális cselekedetre felszólító nickek.
- Gyűlöletkeltő, uszító nickek, másokat sértő, vagy bántó módon megkülönböztető nevek.
- Másik rádió vagy chat, illetve, termék és szerzői, vagy reklám jogot sértő, reklámozására szolgáló nickek.
- Közéleti vagy politikus emberek neveit ne válaszd, mert ez bárki számára megtévesztő és félrevezető lehet! Ne válassz továbbá olyan nicket, ami más okból vitát eredményezhet a többi chatelővel.
- A nicked nem lehet egy weboldal címe

3.) A szabályzat mindenkire nézve kötelező, a rendet és nyugalmat szolgálja a chatelők számára. Betartatása a mindenkori moderátorok és adminok feladata.
A moderátorok és adminok jogosultak a rendelkezésükre álló eszközökkel a szobában rendet tartani, segítségkérés esetén intézkedni. A szabályokat be nem tartó chatelőket figyelmeztetni, további retorzióként "bannolni", vagy tiltani. A szabályzatszegés esetén figyelmeztetés, szobából való tiltás, ideiglenes, vagy végleges tiltás kerülhet foganatosításra.

4.) Amennyiben a vele szemben foganatosított intézkedést indokolatlannak érzi valaki, panasszal élhet az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.
(A szabályzat nem ismerése, nem lehet indok!!)

5.) A chatelés szabályai: Minden, amit mondasz ugyanolyan, mintha egy beszélgetés közben mondanád egy nagy társaságban, éppen ezért kérünk, ügyelj arra, hogy mit írsz le!
A chatelők beszélgetését megzavaró felhasználók ellen a moderátorok, vagy adminok fellépnek a következő esetekben:
- Nagybetűs írásmód folyamatosan. (Ez a chaten kiabálásnak számít)
- Egymás után folyamatosan többször ugyanazon üzenet beírása (floodolás).
- Egyszerre csak 2-3 db smile-t használj, mert a gyengébb géppel rendelkezőknek lefagy a gépe és nem tudnak velünk beszélgetni.
- Hosszú, több soros szövegek bemásolása. Kivéve a mindenki számára hasznos információk, de ezt is csak mértékkel tedd, és mindig kérj rá engedélyt valamelyik admintól, vagy moderátortól.
- Privát üzenetek a közös szobába másolása.
- Csúnya beszéd (káromkodás), illetve alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
- Mások személyiségi jogainak megsértése, vallási, etnikai, politikai hovatartozásának, egyéb meggyőződésének kritizálása oly módon, hogy az a beszélgetésben feszültséget generál.
- Tilos mást rágalmazni, róla valótlant állítani.
- Tilos olyan link, vagy weboldal címének a közös szobába történő közzététele, amely másik chat, rádió, esetleg, jogsértő tevékenységet folytató (warez, crack, stb.), pornó és egyéb jó ízlést sértő tartalmat szolgáltat, vagy erre utal. Kivételt képez a Rádió műsoraival, működésével kapcsolatos információk közlése.

6.) Ajánlatos betartani, ha rövid időn belül szeretnél a chatközösség aktív tagja lenni! Mindig köszönj, be- és kilépés esetén! Légy Önmagad! Ne állíts valótlan dolgokat magadról. Ha valakivel problémád van, azt ne a közösbe beszéld meg vele, mert a chat nem arra szolgál, hogy személyes indulatokat olvasson az, aki ott cseveg. Az ilyen személyes problémákat minden esetben, privát üzenetben rendezzétek le egymás között, de ott is hagyatkozzatok a kulturált társalgás szabályaira. Az itt felsoroltak be nem tartásával a saját szegénységi bizonyítványodat állítod ki.

7.) A chat-en csak saját felelősségedre add meg adataid (e-mail cím, telefonszám, lakcím, stb.) az esetleges kellemetlenségek elkerülése végett. Mások adataival való visszaélés törvénysértő és etikátlan!

8.) Zenei kívánságaid közlésére ne a chatet használd, ugyanis a műsorvezetői tevékenység is szabályozva van, tehát kívánságműsor esetén a weboldalunk erre szolgáló felületére beírt kérések lesznek csak teljesítve!

9.) Minden felhasználó egyszerre egy névvel jogosult belépni a chatre. Ennek megszegéséért azonnali, indoklás nélküli kitiltás jár, amelynek időtartamát az eset előfordulásának gyakoriságát is figyelembe véve a chat adminisztrátorai határozzák meg.
A felhasználó által a szolgáltatás igénybevétele során biztosított adatokat (beleértve a szolgáltató szerverén található "log fileokat") az alábbiak szerint használjuk fel:

"Log Fájlok"
Ahogy a legtöbb weboldal, mi is felhasználjuk a log fájlokban található információkat. Ezek az alábbiakat tartalmazzák: a felhasználó IP címe, az internet szolgáltató, a látogatás időpontja, beszélgetések tartalma.

A "Logfile" felhasználása:

- hatékony szolgáltatásnyújtás,
- regisztrált felhasználók azonosítása,
- szolgáltatás használatával kapcsolatban felmerült viták rendezése, felvilágosítás nyújtása regisztrált felhasználók részére,
- szolgáltatás működésével kapcsolatosan (például technikai jellegű üzenetek),
- szolgáltatás módosulásával kapcsolatos információk,
- működési problémák elhárítása,
- szükség esetén a szolgáltatásból való kizárás.

A felhasználókat kizárólagos felelősség terheli a személyes azonosítójuk és jelszavuk használatáért, ideértve az azonosító és a jelszó használatával összefüggő valamennyi tevékenységért. Ebből kifolyólag javasolt az ilyen azonosító felhasználóhoz való kapcsolódásának tényét és a felhasználói névhez kapcsolódó jelszót titokban tartani.
Amennyiben a felhasználó ezeket az adatokat mégis felfedi egy harmadik személy számára, ennek következtében elveszítheti a szolgáltatás keretében az üzemeltető által kezelt adatai feletti rendelkezés lehetőségét.

Abban az esetben, ha MaxiChaten folytatott tevékenységgel kapcsolatban bármilyen törvénysértő esemény, cselekmény gyanúja felmerül a Rádió vezetősége erre illetékes hatóságoknak a "logokban" rögzített információkat, adatszolgáltatási kötelezettségének eleget téve, kiszolgáltathatja!

Ezen szabályzat idevágó pontjai, értelemszerűen vonatkoznak a weboldalon található üzenőfalakra is!

 

 

elfogadom

 

Elérhetőségek

Szerkesztőség: 
phone

06-37 / 397 - 704

06-30 / 577 - 8498

Adástelefon:
phone 06-30 / 577 - 1058
text-message-clipart
06 - 30 / 529 - 0755
email icon  info@maxiradio.hu
 

Stúdió: 
3200 Gyöngyös,
Jókai út 4.

   
facebook4

Maxichat
Regisztráció
Chatinfó


Biztonságtechnikai Akciók!

Otthonunk és értékeink védelme kiemelten fontos. Vásároljon széfet, riasztót, biztonsági kamera és beléptető rendszereket szakembereink segítségével!Töltse le akciós kiadványunkat, hogy ne maradjon le kedvező ajánlatainkról!  ITT!

Let's Do It - Akciók!
 

A szögtől a szerszámgépekig mindent megtalálhat, ami a házban és a ház körüli munkákhoz szükséges lehet. Vásároljon minőséget akciós áron egész évben!


Töltse le akciós kiadványunkat, hogy ne maradjon le kedvező ajánlatainkról!  ITT!

 
Médiaszolgáltatási tevékenységünket a Médiatanács a
Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.
           
 
Zenei partnereink:
 
       

       
 
Informatikai partnereink:
 
                   
                              
                             
             
                     

 

  Combi                   radir logo of v2